“Wij staan elke dag stil bij het feit wat Tuttebelle ons tot vandaag de dag gebracht heeft en het voelt echt als een cadeautje.”

Ruim 3 jaar geleden begon het allemaal… Miriam en Peter opende de deuren van hun “kindje” Tuttebelle fashion & lifestyle in Rotterdam.
Wat de meeste van jullie misschien niet weten is dat Miriam jaren geleden een eigen kledingwinkel heeft gerund in Spanje. En nu jaren later is haar grote droom dan eindelijk uitgekomen in Nederland – Rotterdam. 

 

Een top drietal om mee te starten

Op 1 maart 2019 opende Miriam samen met haar steun en toeverlaat Peter de deuren van de Tuttebelle winkel op de Hesseplaats en niet geheel onbelangrijk… stond hier Natacha vanaf de eerste dag naast. Een top drietal om mee te starten, maar kort daarna sloot ook Marlous zich daarbij aan als enthousiaste invaller.

En dan, nog geen jaar later, op 1 oktober 2019 zijn zij samen met Katelijne gestart met de Tuttebelle webshop. Ongelooflijk en soms nog onwerkelijk, maar zo ontzettend dankbaar en blij met alles wat ons de afgelopen jaren is overkomen wat betreft Tuttebelle.
Intussen is onze lieve Denise ook toegevoegd aan het team en verwelkomen wij nu weer twee nieuwe toppers die wij met trots aan ons team mogen toevoegen: Caroline en Franca.
Uiteraard willen wij zowel ons hele team, als jullie (de Tuttebelle klanten) en in het bijzonder ook nog twee andere mensen achter de schermen enorm bedanken. Hiermee bedoelen wij onze allround marketing man, Anton die dag en nacht voor ons klaarstaat. En onze mega creatieveling Linda die onze huisstijl en al onze reclame uitingen verzorgd.

Het dream team:

miriam

Peter

Natacha

Katelijne

Marlous

Denise

Franca

Caroline

Lieve Tuttebelle liefhebbers, nogmaals onze dank is groot! Veel liefs, dikke digitale knuffel en tot snel… bij Tuttebelle. 🌸🌸